Maandplanning pieps

Belangrijke informatie

februari

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar pieps@ksazulte.be

Maandthema: videogames

Deze maand dompelen we de pieps iedere week onder in de wonderlijke wereld van de videogames. We laten de games tot leven komen om de ervaring eens in het echt te beleven.

5 Februari: Fortnite

Vandaag gaan wij door de bossen, rivieren en de sneeuw van Fortnitewereld. Om zo het ultieme doel te bereiken, de laatste overlevende te zijn en zo de ‘victory royale’ te halen.

12 Februari: FIFA (vriendjesdag)

Vandaag worden we allemaal heel eventjes topvoetballers. We zullen uitzoeken wie het best kan dribbelen, sprinten en doelpunten maken. We zijn alvast benieuwt wie er als beste uit de hoek zal komen. In deze periode zijn het ook de winter transfers dus mag iedereen een vriendje meedoen om een te komen testen!

19 Februari: super Mario

Er is iets verschrikkelijks gebeurt in het ‘mushroom kingdom.’ Prinses Peach is meegenomen door de gruwelijke Bowser. Maar Mario is nergens te bespeuren hij ligt namelijk ziek in zijn bed. Dus zullen de Pieps de mooie prinses moeten bevrijden uit zijn gigantisch lavakasteel.

26 Februari: subnautica (zwemmen)

We duiken letterlijk onder in de wonderlijke wereld van subnautica we zijn namelijk gestrand op een buitenaardse planeet die één grote oceaan blijkt te zijn.

 

( Zoals gewoonlijk gaan we deze maand zwemmen in de treffer. Vergeet je zwemgerief en je zwem skills niet! we vragen aan alle ouders of ze vandaag de leden en de leiding naar het zwembad kunnen voeren/halen.)


Contact gegevens Pieps leiding

Louis Demeulemeester – louisd@ksazulte.be – 0468407584

Djordey Van Leeuwen – djordeyv@ksazulte.be – 0495195695

Allin Vanderschueren – allinv@ksazulte.be – 0473333925