Maandplanning pieps

Belangrijke informatie

Oktober

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar pieps@ksazulte.be

Zondag 10 oktober: Startdag

Eindelijk! Met veel trots mogen we jullie meedelen dat we op zondag terug KSA geven! Zoals elk jaar starten we met onze zeer gekende startdag! Hier gaan jullie ook ontdekken wie dit jaar jullie leiders zijn!

Zondag 17 oktober: Mister Piep

Wie van ons zal vandaag eindigen als Mister Piep? Dit komen we te weten na een tal van leuke spelletjes die op ons het einde van de dag het antwoord zullen duidelijk maken!

Zondag 24 oktober: Doop

Vandaag worden jullie gedoopt tot echte pieps! Trek jullie speelkleren maar al aan want het kan zijn dat je een beetje vuil wordt. Neem zeker ook een handdoek en verse kledij mee!

Zaterdag 30 oktober: Stuntdag

Voor stuntdag wordt er om 13 uur aan de lokalen afgesproken om hierna samen naar de Brielmeers te rijden. We vragen ook ouders die tot daar zouden willen voeren. Elke piep dient ook 1 euro mee te nemen.


Contact gegevens Pieps leiding

Mirco Moerman – mircom@ksazulte.be – 0468218664
Louis Demeulemeester – louisd@ksazulte.be – 0468407584
Matteo Saveyn – matteos@ksazulte.be – 0468334350
Remi Demeyer – remid@ksazulte.be – 0472034592