Maandplanning pieps

Belangrijke informatie

Januari

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar pieps@ksazulte.be

Zondag 5 januari

We starten het nieuwe jaar met een filmnamiddag. Na de feestdagen komen we stilletjes aan weer op gang. De film gaat door in de Gaston Martenszaal. We spreken om 15u15 af aan de Gaston Martenszaal. Om 17u30 mag u uw zoon opnieuw komen halen aan de Gaston Martenszaal. Welke film het is blijft een geheim

Zondag 12 januari

We snuiven de frisse buitenlucht op en hopen met zijn allen op een hele hoop sneeuw. Indien er geen sneeuw op de Waalmeers dwarrelt, blijven we alsnog de hele namiddag buiten spelen. Kleed u warm!

Zondag 19 januari

We gaan zwemmen! We springen op de springplank, glijden van de glijbaan en weken in het babybadje. We spreken af aan de lokalen om 14u. Na even te dobberen maken we ons klaar en vertrekken we naar de lokalen. We komen toe aan de lokalen om 17u. Wat neem je mee: zwembroek, handdoek en 3 euro. We hebben ook vervoer nodig om ons tot in Waregem te brengen. Indien u kan voeren (13u55) en/of halen (16u45) mag u een bericht sturen naar 0470/84 05 61.

Zondag 26 januari

We gaan op oorlogspad. Er zijn vijanden gesignaleerd in de Piste. We kunnen dit niet zomaar aan ons laten passeren, maar moeten de strijd aan gaan! De hele namiddag zullen we bibberen van de angst of de strijd aangaan en als winnaars uit de bus te komen. Legerkledij of camouflagekledij is zeker toegelaten.

Contact leiders

Brecht Joye
brechtj@ksazulte.be
0470 84 05 61

Yarni Vanmarcke
yarniv@ksazulte.be
0468 18 51 02

Bavo De Langhe
bavod@ksazulte.be
0478 08 72 39