Maandplanning pieps

Belangrijke informatie

December

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar pieps@ksazulte.be

Zondag 1 december: Sinterklaas

Zoals elk jaar weet de Sint de weg naar KSA en Chiro, deze meet-and-greet mag je toch niet missen. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is?

Zondag 8 december: Geheugenspelletjes

Vorige week konden we zien dat de Sint een heel goed geheugen heeft. Het wordt tijd om ons geheugen eens te testen. Dit zullen we doen aan de hand van geheugenspelletjes in de gezonde buitenlucht.

Zondag 15 december: Sporthal

Om fit en monter de kerstperiode in te gaan, zullen we deze namiddag de spieren wat losgooien in de sporthal van Zulte. Denk eraan dat je sportschoenen proper zijn om te sporten in de sporthal! Afspraak aan de sporthal om 14u en na afloop kunnen de ouders jullie daar ophalen om 17u

Vrijdag 20 december: Kerstfeestje

Het is tijd voor ons jaarlijks kerstfeestje. Het is de bedoeling dat jullie een cadeautje meebrengen ter waarde van ongeveer 5 euro. Aan de hand van verschillende spelletjes worden de cadeautjes verdeeld. Dit gaat door van 18u tot 20u aan de lokalen.

Zondag 29 december: GEEN KSA

Geen KSA wegens feestdagen

Contact leiders

Brecht Joye
brechtj@ksazulte.be
0470 84 05 61

Yarni Vanmarcke
yarniv@ksazulte.be
0468 18 51 02

Bavo De Langhe
bavod@ksazulte.be
0478 08 72 39