Maandplanning pieps

mei

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar pieps@ksazulte.be

1 mei

Vandaag geen KSA. De leiders geven vandaag hun jaarlijks volleybal tornooi dus we kunnen geen KSA geven .

 

8 mei

Het is Moederdag vandaag. We zullen deze zondag een cadeautje maken voor de mama’s. Jullie zullen je creatief brein mee moeten brengen om ze te verrassen met het mooiste cadeautje!

 

15 mei

Vandaag is het KSA-dag. We doen een volledige dag leuke activiteiten en spelletjes nadat we de mis hebben gevolgd. We verwachten iedereen in uniform om 8:45 aan de kerk voor de eucharistieviering. ‘s Middags krijgen jullie iets warm te eten? Gedurende de dag voorzien we ook hapjes en drank. Deze dag eindigt zoals gebruikelijk om 17:00 aan de kerk.

 

22 mei

Trek maar je vuile kleren aan want vandaag zullen we de Hungergames naspelen. We zullen allemaal tegen elkaar proberen uitvechten wie de piep is die de meeste mensen kan uitschakelen om zo zich de winnaar van het spel te noemen.

 

29 mei

Trek jullie zwembroek maar aan vandaag zullen we waterspelletjes spelen. Met waterballonnen elkaar proberen natmaken of om ter verst slieren op de basj. Of misschien moet je het water wel ontwijken maar dat blijft nog een verrassing. Vergeet geen verse kleren en een handdoek mee te doen!!


Contact gegevens Pieps leiding

Mirco Moerman – mircom@ksazulte.be – 0468218664
Louis Demeulemeester – louisd@ksazulte.be – 0468407584
Matteo Saveyn – matteos@ksazulte.be – 0468334350
Remi Demeyer – remid@ksazulte.be – 0472034592