Maandplanning pieps

Belangrijke informatie

December – Januari

 Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar pieps@ksazulte.be

Sinterklaasfeestje
Trek nog maar rap even jullie schoentjes terug aan, de Sint komt namelijk naar de KSA. Zijn jullie allemaal braaf geweest?
Zondag 02 december
Sporthal
Eens kijken welke superkrachten jullie te voorschijn toveren in de sporthal van zulte. We spreken af aan de sporthal en daar kunnen jullie ook terug opgepikt worden door jullie ouders.
Zondag 09 december
Een grote slechterik
Een grote slechterik is ontsnapt uit de gevangenis en verstopt zich ergens aan de lokalen. Helpen jullie hem zoeken en verslaan? Jullie mogen verkleed zijn als superheld, maar dit is niet verplicht.
Zondag 16 december
Kerstfeestje
Het feestje duurt van 18u00 tot 19u30, graag een cadeautje meebrengen van 5 à 6 euro. Wij voorzien een hapje en drankje.
Woensdag 19 december
Film
Deze vergadering zal doorgaan in de Gaston-Martens-zaal. De film is gratis en zal duren tot 16u.
Zondag 06 januari
Proefleiding
Vandaag zal er voor de eerste keer proefvergadering gegeven worden. Jullie zullen leiding krijgen van de Herries.
Zondag 13 januari
Zwemmen
Vandaag zullen wij gaan zwemmen. Gelieve 3 euro mee te nemen ter vergoeding.
Zondag 20 januari
Quiz
Eens zien wie goed zijn best doet op school … We gaan verschillende soorten thema’s gebruiken voor onze vragen. Maak jullie maar al klaar voor wat breinbrekers.
Zondag 27 januari