Maandplanning jongknapen

Belangrijke informatie

Februari

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jongknapen@ksazulte.be

4 februari: dropping

Julie worden gedropt op een geheime locatie waar jullie moeten ontsnappen (gevangenis). Jullie zullen de weg moeten terugvinden naar het mooie Zulte. Lukt het jullie om Zulte te vinden en uit de handen te blijven van de politie?

 

11 februari: zwemmen

Vandaag brengen we weer ons jaarlijkse bezoek aan de Treffer. Dus dit betekent dat we gaan zwemmen met de hele KSA! Vergeet jullie zwemgerief niet. Ook vragen wij 3 euro per lid mee te nemen. De rest van de info volgt nog via mail en whatsappgroep.

 

 

18 februari: GEGL

Vandaag is het de bedoeling dat je de meest middelmatige persoon bent. Lukt het jullie om geen eerst en geen laatste te worden?

24 februari: vriendjesdag

Het is terug vriendjesdag! Dit wil zeggen dat alle leden hun beste vrienden die nog niet in de KSA zitten meenemen. En eens tonen wat KSA is, als je een vriendje meeneemt heb je al een groot voordeel gedurende deze activiteit.


Contact gegevens Jongknapen leiding

Matteo Saveyn – 0468 33 43 50

Benoit Block – 0472 11 14 23