Maandplanning jongknapen

Belangrijke informatie

December

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jongknapen@ksazulte.be

Zondag 1 december: Sinterklaas

De Sint en zijn pieten komen hun jaarlijkse intrede doen bij KSA Zulte, eens kijken wie er dit jaar stout geweest is en in de zak moet.

Zondag 8 december: Schaatsen in Gent

Samen met de Knapen zullen we zien wie er de beste skills heeft op het ijs en wie er binnen een paar tellen op de grond zal liggen. Dit gaat door in Kristallijn te Gent. Deze activiteit kost 6 euro p.p. (cash meegeven aan uw zoon). Gelieve op voorhand te laten weten als uw zoon al dan niet meegaat zondag,en indien u kan voeren. Contacteren kan op 0496307773!

Zondag 15 december: Sporthal

Als jaarlijkse traditie gaan we natuurlijk terug een namiddag naar de sporthal van Zulte met de volledige KSA, er zijn veel verschillende activiteiten te doen. We spreken om 14 uur af aan de sporthal en je kan ook terug opgehaald worden om 17 uur. Vergeet je sportschoenen niet!

Vrijdag 20 december: Kerstfeestje

Vanaf 18 uur worden jullie verwacht aan de lokalen. We dompelen ons onder in de kerstsfeer met verschillende hapjes en drankjes. Breng allemaal een cadeautje mee van max. 5 euro die we dan onder de kerstboom kunnen leggen en zal worden uitgedeeld. De activiteit eindigt om 20 uur.

Merry Christmas!