Maandplanning jongknapen

Belangrijke informatie

December – Januari

 Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jongknapen@ksazulte.be

Sinterklaas
Vandaag komt de sint, we zullen bij hem op bezoek gaan, maar natuurlijk niet met lege handen. Wat we hem gaan geven, zul je dan wel zien.
Zondag 02 december
Sporthal
Vandaag gaan we eens alle energie uit ons lichaam trekken. We spreken af aan de sporthal en om 17u spreken we terug af aan de sporthal. Breng sportschoenen met witte zolen mee aub.
Zondag 09 december
Capture the flag
Vandaag worden we in 2 teams verdeeld, bouwen we elk een kamp en spelen we capture the flag.
Zondag 16 december
Kerstfeestje
Vandaag spreken we om 18u af aan de lokalen voor een kerstfeestje. Graag allemaal een cadeautje mee van rond de 5 euro. Wij zorgen voor eten en drinken. 19u30 is het feestje gedaan.
Woensdag 19 december
Film
Vandaag gaan we naar de film! Dit is GRATIS! Afspraak is om 13u50 aan de Gaston Martenszaal. De film die we gaan kijken is ‘The Boss Baby’. Als alles goed verloopt is deze gedaan om 16u.
Zondag 06 januari
Proefvergadering
De proefleiding neemt het voor een dagje over. Jullie vaste leiding zal hierbij nog steeds aanwezig zijn maar een proefleider zal deze activiteit voorbereiden.
Zondag 13 januari
Zwemmen
Zoals jaarlijkse gewoonte gaan we vandaag zwemmen! Gelieve 3 euro en je zwemgerief mee te brengen. Meer info (vervoer + uren) volgt nog.
Zondag 20 januari
Masterchef
Deze middag gaan we eens kijken in wie van de jongknapen er allemaal een Masterchef verscholen zit. Je kan het dus al raden, we doen een kookvergadering. Dit start om 11u en eindigt om 14u. Gelieve allemaal met een lege maag te komen!
Zondag 27 januari