Maandplanning jongknapen

Belangrijke informatie

Januari

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jongknapen@ksazulte.be

Zondag 5 januari

We starten het nieuwe jaar met een filmnamiddag. Na de feestdagen komen we stilletjes aan weer op gang. De film gaat door in de Gaston Martenszaal. We spreken om 15u15 af aan de Gaston Martenszaal. Om 17u30 mag u uw zoon opnieuw komen halen aan de Gaston Martenszaal. Welke film het is blijft een geheim.

Zondag 12 januari

Met deze koude dagen kan het al eens deugd doen om binnen te zitten. Vandaag halen we onze doos gezelschapsspelen uit.

Zondag 19 januari

Zwemmen, hoera! Ook deze zondag proberen we het koude weer wat te ontsnappen door eens te gaan plonzen in Waregem. We spreken af aan de lokalen om 14u. ’S namiddags komen we toe aan de lokalen om 17u. Wat neem je mee: zwembroek, handdoek en 3 euro. We hebben ook vervoer nodig om ons tot in Waregem te brengen. Indien u kan voeren (13u55) en/of halen (16u45) mag u een bericht sturen naar 0496 30 77 73.

Zondag 26 januari

Boem! Knal! Pang! Aha daar is da cavalerie! Vandaag worden jullie omgevormd tot generaals en kanonnenvoer. En verder dan dat worden jullie meteen de bres ingesmeten om jullie te bewijzen. We spelen vandaag onder andere levend stratego.