Maandplanning jongknapen

Belangrijke informatie

Oktober

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jongknapen@ksazulte.be

Zondag 10 oktober: startdag

Met trots kunnen we mededelen dat we terug KSA mogen geven de zondag. Om dit jaar te beginnen, starten we natuurlijk met onze gekende startdag. Hier komen jullie ook te weten jullie nieuwe leiders worden. Trek jullie KSA-kledij maar aan en we verwachten jullie op de Waalmeers.

Zondag 17 oktober: opleiding cursus piraat

Vandaag volgt een stevig opleiding want een piraat zonder spierballen en een goed denkvermogen is geen goeie piraat. Dus bereid jullie maar voor.

Zondag 24 oktober: rooftocht

Na jullie opleiding gaan we op rooftocht. Welk team zal eerst aankomen bij de schatkist? Wie zal er sneuvelen tijdens de tocht? Ouders pas op dat jullie stoere piraten jullie huis niet binnendringen! GELIEVE ALLEMAAL MET DE FIETS TE KOMEN!!

Zaterdag 30 oktober: stuntdag

Joehoe het is stuntdag, vandaag gaan we stunten. Meerdere informatie volgt nog! Pas op deze activiteit gaat door op een zaterdag. Dat wil ook zeggen dat er zondag geen ksa is.


Contact gegevens Jongknapen leiding

Kobe Parmentier – 0478 29 09 78
Arne Moerman – 0472 79 37 66
Ferre Schepens – 0468 30 37 07
Emiel van Ceunebroeck – 0468 30 75 30