Maandplanning hernieuwers

Belangrijke informatie

Oktober

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar hernieuwers@ksazulte.be

Beste ouders,

Naar aanleiding van de plaatselijke hoge besmettingsgraad, heeft de gemeente beslist om alle jeugdverenigingen even stil te leggen. Dit ligt al vast tot maandag 16 november, dan zal er beslist worden indien dit verlengd wordt of niet. Wij vinden dit even jammer als jullie, maar de veiligheid van zowel jullie, als van ons is even belangrijker op dit moment. We houden jullie verder op de hoogte als we terug mogen beginnen of als we langer stilliggen.

Onze online koekjesverkoop gaat wel nog steeds door! Meer info en bestelformulier, klik hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScx3yw5EFlRO7Gn_1eP87O8AdWU5T5OZ77epVYJa_KHDaqDeA/viewform

Bedankt voor jullie begrip en houd jullie goed!

Vriendelijke groeten,
KSA Zulte


Specifieke coronamaatregelen.

Omwille van corona zal het dit jaar net iets anders verlopen dan normaal. Lees deze info goed aub!

Het toekomen van de leden zal opgesplitst worden, zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden:
-12 (lagere school) om 14:00
+12 (middelbaar) om 14:15, ook voor hen is een mondmasker verplicht bij het betreden van het domein

Ouders van nieuwe leden zijn eventueel welkom om 13:30 om een extra woordje uitleg te vragen aan de leiding, een berichtje op Facebook of een mailtje mag ook altijd. Leden die te voet of met de fiets komen: kom zoveel mogelijk langs de rode pijlen (=de wegeling in de piste) op het domein.

Er is voor zowel +12 als -12 een apart fietsvak voorzien waar leiding zal staan om uw zoon te helpen met het sluiten van de fiets of de fietshelm vast te hangen. Wij vragen om als ouder liefst niet mee te gaan tot dit fietsvak. Voor de leden die met de auto komen zal er een ‘drive-in’ systeem georganiseerd worden waarbij leden moeten uitstappen op de x en dan kunnen deze leden via de looppiste veilig naar de lokalen stappen. De ouders zullen dus NIET uit de auto mogen stappen en worden gevraagd niet te blijven wachten.

Het vertrek na de KSA zal ook opgedeeld worden:
-12 om 17:00
+12 om 17:15

Mogen wij dan ook opnieuw vragen aan de ouders die hun zoon met de auto komen ophalen om op de parking aan uw auto te wachten en niet aan de lokalen te wachten. Wij bedanken u alvast voor uw begrip en medewerking! Tot zondag!