Maandplanning hernieuwers

Mei

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar hernieuwers@ksazulte.be

1 Mei: Volleybal

Vandaag is er geen KSA-vergadering, omdat het KSA volleybal-toernooi doorgaat. Iedereen is welkom om te komen supporteren voor jullie favoriete leiding in de sporthal van Zulte.

8 Mei: Doop

Van uitstel komt geen afstel! Eindelijk is het tijd voor de lang verwachte doop. Iedereen mag gerust in kostuum komen, maar dat zouden we niemand aanraden 😉 (Vuile kleren aub)

15 Mei: KSA-Dag

De hele dag staat in teken van de KSA (8:45 – 17:00). We starten met een eucharistieviering. We verwachten iedereen stipt om 8:45 aan de kerk. Daarna volgen leuke activiteiten. We zorgen ’s middags voor een warme maaltijd en drank en hapjes gedurende de dag.

Kom met de fiets!

22 Mei: Ruiltocht

Wat was eerst? De kip of het ei? Het ei is zeker wat deze dag eerst is, of de kip komt zal afhangen van jullie ruil skills.

29 Mei: Sjorvergardering

Als voorbereiding voor kamp gaan we nog eens jullie sjortechnieken testen. Kunnen jullie nog iets, of gaan we alles moeten opnieuw aanleren? We zullen zien.


Contact gegevens Jonghernieuwers 2 leiding

Yarni Vanmarcke – 0468 18 51 02 – yarniv@ksazulte.be
Allin Vanderschueren – 0473 33 39 25 – allinv@ksazulte.be