Maandplanning knapen

Mei

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar knapen@ksazulte.be

1 Mei: geen KSA

Op dit wekend tonen de leiders en anderen hun sportieve kant op ons jaarlijks volleybaltornooi. Daardoor is er geen KSA.

8 Mei: ruiltocht

We starten vandaag met een ei, maar we willen er niet mee eindigen. Dus zullen we onze charmes moeten gebruiken om dit om te ruilen tot allerlei lekkers.

15 Mei: KSA-dag

Vandaag is het KSA-dag! Deze dag wordt volledig gewijd aan KSA. We starten met een eucharistieviering. We verwachten iedereen stipt om 8:45 in uniform aan de kerk. Daarna volgen leuke activiteiten. Onze KSA-dag eindigt om 17:00 aan de kerk. De jongens krijgen van ons ’s middags een warme maaltijd en gedurende de dag drank en hapjes.

PS: Kom met de fiets.

22 Mei: sjorvergadering

Sjorren is op groot kamp essentieel. We moeten dus een stevige, gesjorde tafel kunnen maken waaraan we iedere dag lekker kunnen eten, zonder dat ze instort. Vandaag leren we alvast de kneepjes van het vat en stomen we jullie klaar voor een tof groot kamp.

29 Mei: voetbal

Vandaag gaan we gaan voetbalen voor even te kunnen uitblazen van al het studeren. Deze activiteit duurt slechts een uur zodat jullie niet te veel kostbare tijd verliezen.

Deze activiteit gaat door van 15 uur tot 16 uur.


Contact gegevens Knapen leiding

                           Thibo Koelewijn – thibok@ksazulte.be – 04/72 51 09 18

  Djordey Van Leeuwen – djordeyv@ksazulte.be – 04/72 11 14 23

Benoit Block – benoitb@ksazulte.be – 04/72 11 14 23