Maandplanning knapen

Belangrijke informatie

Oktober

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar knapen@ksazulte.be

Zondag 10 oktober: Startdag

Joehoee! Met trots kunnen we mededelen dat we terug KSA mogen geven de zondag. Om dit jaar te beginnen, starten we natuurlijk met onze gekende startdag. Hier komen jullie ook te weten wie jullie nieuwe leiders worden. Trek jullie KSA-kledij maar aan en we verwachten jullie op de Waalmeers!

Zondag 17 oktober: De Kluis

Vandaag kruipen we in de huid van overvallers en politie en spelen we De Kluis! Hier zullen er 4 kluizen verspreid zijn over het terrein waar de overvallers met de nodige hulpmiddelen deze kluizen zullen proberen kraken. Natuurlijk zal de politie hier een stokje voor steken. Als de overvallens binnen de tijd de 4 kluizen kunnen kraken zijn zij de winnaar!

Zondag 24 oktober: De grote Zulte spelen

Tijd om Zulte te ontdekken op een nieuwe manier. We trekken Zulte in en zullen overal spelletjes spelen die te maken hebben met de locatie waar we ons bevinden dat moment. Dus graag iedereen met de fiets!

Zaterdag 30 oktober: Stuntdag

Met alle leeftijden van alle KSA’s van het gewest gaan wij één grote speelnamiddag doen! Verdere informatie komt nog!


Contact gegevens Knapen leiding

Thibo Koelewijn                                              Djordey Van Leeuwen

thibok@ksazulte.be                                    djordeyv@ksazulte.be

04/72 51 09 18                                            04/72 11 14 23

 

Benoit Block

benoitb@ksazulte.be

04/72 11 14 23