Maandplanning knapen

Belangrijke informatie

Januari

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar knapen@ksazulte.be

Zaterdag 4 januari

We kijken deze avond een film in de lokalen. Zondag is het filmclub met de -12, daarom kijken wij dus een film die beter bij onze leeftijd past. We spreken af om 18u aan de lokalen en sluiten om 20u30 af.

Zondag 12 januari: Olympische KSA Winterspelen

De Olympische KSA Winterspelen vindt dit jaar plaats op de Waalmeersen. We zullen zien wie de beste wintersporter onder ons is. Trek allemaal maar dikke en winterse kledij aan, dit speelt misschien wel in jullie voordeel tijdens sommige sporten.

Zondag 19 januari: Zwemmen

Onze jaarlijkse traditie in januari: zwemmen in Waregem. We spreken af om 14u aan de lokalen en zijn terug om 17u. Neem uw zwemgerief en 3 euro mee. Als uw zoon komt, gelieve dan OP VOORHAND iets te laten weten. Zo kunnen wij het vervoer regelen. Indien u kan voeren en/of halen, gelieve dit ook te laten weten. U mag volgend nummer als contactpersoon voor het zwemmen aanzien 0492 99 06 57.

Zondag 26 januari: Capture the flag

Vandaag maken we ‘drets’ en trekken we het speelbos in om capture the flag te spelen. Welk team zal winnen? Neem vandaag maar al jullie kranten mee die je gespaard hebt, je zal ze nodig hebben. Kom warm gekleed!

Contact leiders

Thibo Koelewijn
thibok@ksazulte.be
0472 51 09 18

Jelle Lippens
jellel@ksazulte.be
0476 95 95 19

Renzo Deleersnijder
renzod@ksazulte.be
0492 99 06 57