Maandplanning knapen

Belangrijke informatie

Maart

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar knapen@ksazulte.be

2 Mei: W0II

Tijd om terug in de loopgraven te springen en te vechten voor ons vaderland!

 

9 mei: Kookvergadering

Vandaag kijken we wie de beste kok is en wie kan meedraaien in een sterrenrestaurant door de meest gekste combinaties te maken.

16 mei: De Mol

Wie is de verrader onder ons? 1 manier om het uit te zoeken..

23 mei: Het grote knapenstadspel

Welk team zal de opdrachten lijst voltooien en zal zichzelf kronen tot kampioen van de dag! Hiervoor gaan we naar Waregem dus neem zeker je fiets mee!

30 mei: Geen KSA

De leiding zit vol in de examens dus jullie krijgen nog een slotactiviteit van ons te goed achter deze stressvolle periode!


Specifieke coronamaatregelen.

Omwille van corona zal het dit jaar net iets anders verlopen dan normaal. Lees deze info goed aub!

Het toekomen van de leden zal opgesplitst worden, zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden:
-12 (lagere school) om 14:00
+12 (middelbaar) om 14:15, ook voor hen is een mondmasker verplicht bij het betreden van het domein

Ouders van nieuwe leden zijn eventueel welkom om 13:30 om een extra woordje uitleg te vragen aan de leiding, een berichtje op Facebook of een mailtje mag ook altijd. Leden die te voet of met de fiets komen: kom zoveel mogelijk langs de rode pijlen (=de wegeling in de piste) op het domein.

Er is voor zowel +12 als -12 een apart fietsvak voorzien waar leiding zal staan om uw zoon te helpen met het sluiten van de fiets of de fietshelm vast te hangen. Wij vragen om als ouder liefst niet mee te gaan tot dit fietsvak. Voor de leden die met de auto komen zal er een ‘drive-in’ systeem georganiseerd worden waarbij leden moeten uitstappen op de x en dan kunnen deze leden via de looppiste veilig naar de lokalen stappen. De ouders zullen dus NIET uit de auto mogen stappen en worden gevraagd niet te blijven wachten.

Het vertrek na de KSA zal ook opgedeeld worden:
-12 om 17:00
+12 om 17:15

Mogen wij dan ook opnieuw vragen aan de ouders die hun zoon met de auto komen ophalen om op de parking aan uw auto te wachten en niet aan de lokalen te wachten. Wij bedanken u alvast voor uw begrip en medewerking! Tot zondag!