Maandplanning knapen

Belangrijke informatie

mei

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar knapen@ksazulte.be

7 Mei: KSA-dag

Aankomende zondag zal onze jaarlijkse KSA-dag terug plaatsvinden. Om 8:45 worden alle leden verwacht aan de kerk in Zulte. Hier zullen wij de eucharistieviering volgen. Na de eucharistie hebben wij allerlei leuke activiteiten voorzien om de leden te entertainen. Er is ook een warme maaltijd voorzien. Wij sluiten onze dag af om 17:00. Die zal ook aan de kerk in Zulte zijn.

14 mei: Doop

Na lang uitstellen is het eindelijk zo ver. Vandaag worden jullie gedoopt tot echte KSA’ers. Het is aangeraden om vuile kleren mee te nemen en eventueel een handdoek.

21 mei: Sjorvergadering

Vandaag leren we jullie op een leuke manier sjoren. Komen naar deze vergadering is aangeraden en handig voor Groot kamp.

 

 

Hierbij sluiten we ook het toffe KSA jaar af. Wij leiders starten nu met onze examenperiode, we danken jullie allemaal voor het toffe jaar en kijken uit naar onze slotactiviteit in juni!

Tot volgend jaar

 


Contact gegevens Knapen leiding

Maxim Ghijsels                                                    Ferre Schepens

maximg@ksazulte.be                                   ferres@ksazulte.be

04 787 313 29                                                    04 68 30 37 07

 

Remi Demeyer

remid@ksazulte.be

04 72 03 45 92