Maandplanning knapen

Belangrijke informatie

December

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar knapen@ksazulte.be

Zaterdag 30 november: Kookvergadering

Om jullie kookkunsten eens te testen (voorbereiding op groot kamp), maken we allemaal samen een 3-gangen menu. Als iemand allergieën heeft voor bepaalde etenswaren, gelieve dat aan de leiding laten weten. We spreken af om 10u30 aan de lokalen en om 14u mogen jullie huiswaarts keren. Gelieve op VOORHAND te laten weten als uw zoon aanwezig zal zijn, zodat we niet te weinig of te veel inkopen doen.

Zondag 1 december: Sinterklaas

De lieve oude man is terug in ’t land. Zijn er dit jaar stoute kinderen geweest? (KSA van 14u tot 17u)

Zondag 8 december: Schaatsen

Vandaag gaan we naar Ijsbaan Kristallijn te Gent. Graag laten weten als uw zoon komt en als u kan voeren en/halen. We zullen ons op glad ijs begeven en de kunstschaatser in onszelf naar boven halen. Zorg voor warme kledij (lange broek is deze keer wel goed) en muts, sjaal en handschoenen kunnen ook van pas komen. Meer info volgt nog.

Zondag 15 december: Sporthal

Omdat jullie volop in de examens zitten is het maar een uurtje KSA. We hebben de sporthal tot onze beschikking en gaan een uurtje zaalvoetbal spelen. Goede en gezonde ontspanning kan helpen om erna weer met een fris hoofd achter jullie bureau te kruipen. We spreken af om 13u aan de sporthal, en om 14u mogen jullie huiswaarts keren.

Woensdag 18 december: Kerstfeestje

We spreken af om 18u aan de lokalen. Iedereen neemt een klein cadeau mee van ongeveer 5 euro. Via allerhande spelletjes kunnen er cadeaus verdiend worden. Er zal een hapje en een drankje voorzien worden. We sluiten af om 20u. Graag een seintje indien aanwezig.

Contact leiders

Thibo Koelewijn
thibok@ksazulte.be
0472 51 09 18

Jelle Lippens
jellel@ksazulte.be
0476 95 95 19