Maandplanning knapen

Belangrijke informatie

November

ย Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar knapen@ksazulte.be

Koekjesverkoop
Op 3 november organiseert KSA Sint-Paulusbond Zulte terug hun jaarlijkse koekjesverkoop om zo hun kas te spijzen! Er is een breed assortiment van frangipanes, carrรฉ confituurtjes tot boterwafeltjes voor slecht 6 euro per doos! Ideaal als versnapering tijdens je dagelijkse kopje koffie! De leiding gaat van deur tot deur om hun koekjes te verkopen. Wat als je niet thuis bent? Geen paniek, je kan altijd een mailtje sturen naar brechtj@ksazulte.be en we houden een doos apart indien mogelijk!
Zaterdag 03 november
der Erste Weltkrieg
Aangezien het vandaag 11 november is, de herdenkingsdag van WO1, zullen jullie vandaag eens ervaren hoe het in de oorlog was. Jullie zullen omgebouwd worden tot echte soldaten!
Zondag 11 november
Geen KSA activiteit
De leiders gaan op weekend om het werkjaar te plannen.
Zondag 18 november
Mit dem Fahrrad!
De Duitsers zijn ook gekend voor hun autoโ€™s. Jullie zijn wel nog een beetje te jong om te mogen rijden met de auto, dus zijn we beter af om iets met de fiets te doen. We zullen onder andere jullie fiets versieren. Vergeet dus zeker niet jullie fiets mee te doen!
Zondag 25 november