Maandplanning jonghernieuwers

Belangrijke informatie

December – Januari

 Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jonghernieuwers@ksazulte.be

Sinterklaas
Sinterklaas komt op bezoek vandaag. Helaas heeft hij niet zoveel tijd, waardoor hij een alternatief heeft gezocht. Hij is gestrand bij de zanger Tom Helsen. Deze sympathieke muzikant/BV komt enkele liedjes zingen met zijn gitaar rond een kampvuur. We spreken om 18u15 af aan de lokalen. (Geen vast einduur).
Zondag 02 december
Sporthal
Aangezien jullie hard aan het studeren zijn, is het vandaag slechts één uur KSA. We zullen de jongere garde een bezoekje brengen in de sporthal in Zulte. We spreken hiervoor om 16u af aan de ingang van de sporthal. Gelieve sportschoenen aan te doen.
Zondag 09 december
Schaatsen
De winter is in aantocht dus tijd om ons nog eens op glad ijs te begeven. We gaan allen gaan schaatsen. Door examens kunnen de uren nog veranderen. Meer info volgt.
Zondag 16 december
Kerstfeestje
Kerstmis staat voor de deur en dat moet worden gevierd. Iedereen wordt om 17u verwacht voor het kerstfeestje. Dit zal duren tot 19u. Je moet dus nog niet gegeten hebben. Iedereen moet een cadeautje meenemen (richtprijs 5 euro).
Zondag 23 december
BBQ
Zoals eerder vermeld zullen we BBQ-worsten verkopen om de kas van de Johnies te spijzen. Dit zal doorgaan op een maandag in de voormiddag. Meer info volgt.
Maandag 31 december
Filmavond
Zoals ieder jaar starten we met een filmavond georganiseerd door de jeugdraad. Deze zal dit jaar niet doorgaan, waardoor we met de Johnies en Herries samen een film zullen bekijken in de lokalen. Welke film het wordt, is nog een verrassing. Hiervoor zal er een poll gemaakt worden.
Vrijdag 04 januari
KSA – Chiro namiddag
Jullie weten allemaal dat wij niet alleen in de lokalen vertoeven. Naast ons vinden we de lokalen van de Chiro. Om de banden tussen KSA en Chiro te onderhouden, zullen we vandaag een namiddag met onze buren doorbrengen.
Zondag 13 januari
Zwemmen
Ik hoop dat jullie al jullie zwembrevet hebben, want we gaan zwemmen vandaag. Als dit niet het geval is, zullen we bandjes voorzien. 3 euro meebrengen. Meer info volgt .
Zondag 20 januari
Lozerbos Cross 2018
Vandaag gaan we op uitstap. We fietsen naar Kruishoutem waar we zullen crossen in het Lozerbos. Dit doen we in het gezelschap van de herries. Smeer jullie kettingen dus maar en neem gerust iets mee om te drinken.
Zondag 27 januari