Maandplanning jonghernieuwers

Belangrijke informatie

Februari

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jonghernieuwers@ksazulte.be

5 februari: De Rooftocht

Ergens op ons domein is de kluis van KSA Zulte met een grote buit verloren gegaan. Jullie krijgen vandaag de kans om deze te stelen. Dit kan natuurlijk enkel pas als het jullie lukt om langs de beveiliging te komen… Alvast succes en begin maar alvast met enkele strategieën te bedenken.

12 februari: Vriendjes dag

Vandaag is het vriendjes dag, jullie mogen allemaal één vriend meenemen die nog niet in de KSA zit om hem eens kennis te laten maken met onze toffe groep. We gaan opzoek naar het beste vrienden-duo dus houd jullie maar al klaar voor een heftige strijd!

 

19 februari: Het grote moordonderzoek

Er is een wrede moord gebeurd in ons rustige Zulte en alle dorpelingen liggen ervan wakker, de politie is al weken opzoek maar kan de dader niet vinden. Ze hebben ons gevraagd of we ze een handje konden helpen met de zoektocht naar de moordenaar. Hopelijk kunnen we terug iedereen geruststellen door de moordenaar te vinden en op te sluiten.

26 februari: zwemmen

Zoals elk jaar gaan we weer met z’n allen gaan zwemmen in de treffer in Waregem. Vergeet zeker jullie zwemgerief niet en ook moet iedereen 3 euro meenemen. We spreken af om 13:45 aan de lokalen


Contact gegevens Jonghernieuwers leiding

Milan Vanderschueren                 Benoît Block

Milanv@ksazulte.be                      BenoitB@ksazulte.be

0479 32 16 92                                 0472 11 14 23