Maandplanning jonghernieuwers

mei

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jonghernieuwers@ksazulte.be

1 Mei: Volleybal

Vandaag is er geen KSA-vergadering, omdat het KSA volleybal-toernooi doorgaat. Iedereen is welkom om te komen supporteren voor jullie favoriete leiding in de sporthal van Zulte.

8 Mei: Doop

 Van uitstel komt geen afstel! Eindelijk is het tijd voor de lang verwachte doop. Iedereen mag gerust in kostuum komen, maar dat zouden we niemand aanraden 😉 (Vuile kleren aub)

15 Mei: KSA-Dag

De hele dag staat in teken van de KSA (8:45 – 17:00). We starten met een eucharistieviering. We verwachten iedereen stipt om 8:45 aan de kerk. Daarna volgen leuke activiteiten. We zorgen ’s middags voor een warme maaltijd en drank en hapjes gedurende de dag.

Kom met de fiets!

22 Mei: Ruiltocht

Wat was eerst? De kip of het ei? Het ei is zeker wat deze dag eerst is, of de kip komt zal afhangen van jullie ruil skills.

29 Mei: Sjorvergardering

Als voorbereiding voor kamp gaan we nog eens jullie sjortechnieken testen. Kunnen jullie nog iets, of gaan we alles moeten opnieuw aanleren? We zullen zien.


Contact gegevens Jonghernieuwers leiding

Renzo Deleersnijder – renzod@ksazulte.be – 0492990657
Juul Van Parijs – juulv@ksazulte.be – 0456024399
Bavo De Langhe – bavod@ksazulte.be – 0478087239