Maandplanning jonghernieuwers

Belangrijke informatie

Maart

Β Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jonghernieuwers@ksazulte.be

Gezelschapsspelletjes
Er zijn enkele leden niet aanwezig, waardoor we met een kleinere groep zijn. Hiervan gaan we profiteren. We zullen enkele gezelschapsspelen uittesten. Indien je thuis zelf een leuk gezelschapsspel hebt, mag je dit gerust meebrengen. Hendrik zorgt zelf ook voor een mysterieus spel, genaamd Habahaba.
Zondag 03 maart
Dropping
Start: 19u00 lokalen. Materiaal: stapschoenen + fluovestje of fluoband, eventueel eten/drinken. Einde: 21u30 ten laatste, Zorg voor eventueel een box om het stappen gezelliger te maken. Vragen? Stuur gerust een mailtje.
Dinsdag 12 maart
Speelstraat
Het is grote Speelstraat. Er zullen tal van activiteiten worden voorzien voor de verschillende jeugdverenigingen van groot Zulte. Dit zal hoogstwaarschijnlijk doorgaan in Olsene. We spreken af om 13u45 op de locatie en sluiten daar af om 17u. Het adres zal nog worden meegedeeld.
Zondag 17 maart
Ravotten langs de Leie
Ravotten gelijk zotten. We trekken naar de Leie en amuseren ons in het Zultse platteland. Doe zeker en vast vuile kleren aan en kom met de fiets. De andere benodigdheden zullen de zondag ervoor worden meegedeeld.
Zondag 24 maart
Weekend -12
Geen KSA wegens Weekend -12.
29-31 maart