Maandplanning jonghernieuwers

Belangrijke informatie

April

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jonghernieuwers@ksazulte.be

3 april: Voetbalvergadering 14u-16u

Doordat het zondag Pasen is, zou er normaal geen KSA zijn maar we hebben ervoor gekozen om toch niet op ons leeg gat te zitten en zaterdag een uurtje of 2 te gaan voetballen. We rijden zulte rond om te kijken waar we de mooiste voetbalveldjes vinden.

13-16 april: Joepie 29

Eindelijk! Één van de leukste en zwaarste uitstappen uit uw KSA-leven komt eraan. Jammer genoeg kunnen we dit niet doen zoals elk jaar want corona steekt er weeral een stokje voor. Deze Joepie zullen we moeten wandelen in Zulte en omstreken zonder overnachtingen. We zullen dus elke ochtend (7u) afspreken aan de lokalen om daar dan te starten aan onze tochten. Eerst en vooral zullen we samen ontbijten aan de Waalmeers. Vergeet zeker en vast geen trekrugzak mee te nemen want deze zullen gevuld worden met eten, heel veel water, eventueel verse kleren, regenjas/pet/zonnecrème (te zien hoe het weer is). Eenmaal we klaar zijn met onze dag zullen we altijd samen terug naar de lokalen gaan en er samen eten. Het zou op een totaal bedrag komen van 35 euro om ons te voorzien van eten en drank. Dit bedrag zal dan cash te betalen zijn op de eerste dag van Joepie. Mocht uw zoon meewandelen mag je een bericht sturen naar Renzo (gegevens onderaan pagina). Voor onduidelijkheden of vragen mag je ook altijd sturen.

25 april: Dretsoorlog 14u-17u

Nog eens een echt KSA-spel waar we zullen uitvechten welk team de overwinning kan pakken. We zullen eerst drets maken en dan naar het speelbos gaan om daar de echte oorlog te beginnen. Daar doen we verschillende spelen zoals capture the flag, free for all, team death match,…

 

Gegevens leiding:

Renzo Deleersnijder                    Allin Vanderschueren

0492990657                                   0473333925

renzod@ksazulte.be                   allinv@ksazulte.be


Specifieke coronamaatregelen.

Omwille van corona zal het dit jaar net iets anders verlopen dan normaal. Lees deze info goed aub!

Het toekomen van de leden zal opgesplitst worden, zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden:
-12 (lagere school) om 14:00
+12 (middelbaar) om 14:15, ook voor hen is een mondmasker verplicht bij het betreden van het domein

Ouders van nieuwe leden zijn eventueel welkom om 13:30 om een extra woordje uitleg te vragen aan de leiding, een berichtje op Facebook of een mailtje mag ook altijd. Leden die te voet of met de fiets komen: kom zoveel mogelijk langs de rode pijlen (=de wegeling in de piste) op het domein.

Er is voor zowel +12 als -12 een apart fietsvak voorzien waar leiding zal staan om uw zoon te helpen met het sluiten van de fiets of de fietshelm vast te hangen. Wij vragen om als ouder liefst niet mee te gaan tot dit fietsvak. Voor de leden die met de auto komen zal er een ‘drive-in’ systeem georganiseerd worden waarbij leden moeten uitstappen op de x en dan kunnen deze leden via de looppiste veilig naar de lokalen stappen. De ouders zullen dus NIET uit de auto mogen stappen en worden gevraagd niet te blijven wachten.

Het vertrek na de KSA zal ook opgedeeld worden:
-12 om 17:00
+12 om 17:15

Mogen wij dan ook opnieuw vragen aan de ouders die hun zoon met de auto komen ophalen om op de parking aan uw auto te wachten en niet aan de lokalen te wachten. Wij bedanken u alvast voor uw begrip en medewerking! Tot zondag!