Maandplanning leeuwkes

Belangrijke informatie

December

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar leeuwkes@ksazulte.be

Zondag 1 december: Sinterklaas

Naar jaarlijkse gewoonte komt de Sint langs bij de KSA en de Chiro. Elke groep gaat ook langs bij de Sint en natuurlijk heeft hij zijn grote boek mee, wat zou hij allemaal gezien en genoteerd hebben dit jaar? Met de leeuwkes gaan we ons ook bewijzen voor de Sint door een pietendiploma te behalen.

Zondag 8 december: Huis maken

Voor de feestdagen willen we natuurlijk een gezellig huis hebben. Daarom gaan we allemaal een huisje maken uit karton en het achteraf versieren. Neem dus allemaal zoveel karton mee als je maar kan en dan proberen we allemaal een zo groot mogelijk huis te maken. We hebben ook gehoord dat Bob de Bouwer ons misschien wel komt helpen.

Zondag 15 december: Sporthal

Om onze conditie te onderhouden tijdens de feestdagen gaan we een hele namiddag sporten in de sporthal van Zulte. We spreken dan ook af aan de sporthal om 14u. Deze activiteit duurt zoals gewoonlijk tot 17u en bij het eindigen spreken we opnieuw af aan de sporthal. Gelieve er ook voor te zorgen dat uw zoon propere sportschoenen aanheeft.

Donderdag 19 december: Kerstfeestje

Om het jaar af te sluiten organiseren we nog een Kerstfeestje. Natuurlijk zou dit geen echt Kerstfeestje zijn zonder cadeautjes. Gelieve dan ook een cadeautje ter waarde van 5 euro mee te nemen. Voor de rest zullen er nog hapjes, drankjes en spelletjes zijn. We spreken af om 17u30 en deze activiteit duurt tot 19u30.

Zondag 29 december: Geen KSA

Wegens de feestdagen en dichterbij komende examens van de leiding is er geen KSA, op 5 januari zijn we er terug.

Contact leiders

Hannes Demuynck
hannesd@ksazulte.be
0470 68 49 91

Allin Vanderschueren
allinv@ksazulte.be
0473 33 39 25

Mirco Moerman
mircom@ksazulte.be
0468 21 86 64