Maandplanning leeuwkes

Belangrijke informatie

Maart

Wat een maand, we zaten vorige maand volop in de sfeer van carnaval. Helaas is die maand voorbij. Gelukkig hebben wij net een telefoontje gehad van de Nachtwacht, ze vroegen ons of wij hen konden helpen om opdrachten uit te voeren. Hopelijk kennen jullie hier meer van dan de leiders.Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar leeuwkes@ksazulte.be

Krachten
De krachten van Vladimir, Wilko en Keelin zijn ontnomen. Het is de bedoeling dat we deze krachten terugvinden en ze zelf kunnen uitoefenen. Wie ze gestolen heeft kunnen jullie waarschijnlijk wel raden … Laten we hem een lesje leren.
Zondag 03 maart
De vlinder
Eerst verliest Sacha haar geheugen en daarna Cooper, hoe komt dit? Wilko zag een vlinder, misschien heeft de vlinder er iets mee te maken? Het mysterie gaat ook verder op de wereld, kunnen jullie dit achterhalen? We zullen wel snel moeten zijn want straks verliezen we nog ons eigen geheugen.
Zondag 10 maart
Grote speelstraat
Dit is geen gewone zondagnamiddag, we gaan namelijk ravotten op wel 10 verschillende springkastelen in de Speelstraat. Daarom spreken we af om 13u45 uur in de Goeneweg in Olsene. Ook om 17u00 spreken we daar terug af.
Zondag 17 maart
Opperdemon Nemmeza
De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko, Keelin en de leden van de Nachtwacht hebben extra redenen tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk uit zijn boek komen, maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?
Zondag 24 maart
Weekend -12
Zoals iedereen ondertussen al weet gaan we dus op weekend. We verdiepen ons in de abdij en worden getransformeerd van rovers tot paters. Alle info staat op de site: klik hier, zou iedereen die mee wil zich zo snel mogelijk willen inschrijven en ook zo snel mogelijk willen betalen. Bedankt! Bij vragen of opmerkingen neem gerust contact op meet één van de leiders.
29-31 maart