Maandplanning leeuwkes

Belangrijke informatie

Januari

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar leeuwkes@ksazulte.be

Zondag 5 januari: Filmnamiddag

We beginnen het nieuwe jaar met een filmnamiddag. We gaan samen naar een leuke film in de Gaston Martenszaal. We spreken daar af om 15u15 en u mag uw zoon opnieuw komen halen om 17u30 aan de Gaston Martenszaal. De film zelf blijft nog een verrassing!

Zondag 12 januari: Verrassing

Na alle toffe pakjes en verrassingen die je de afgelopen feestdagen hebt gekregen is deze vergadering ook een verrassing. De oudste leden zullen vandaag het leiderschap eens in handen mogen nemen onder toekijkend oog van ons.

Zondag 19 januari: Zwemmen

Trek allemaal maar jullie mooiste zwembroek aan, want wij gaan zwemmen! We nemen een verfrissende duik in het zwembad De Treffer. We spreken af aan de lokalen om 14u en u kan ons opnieuw terugverwachten aan de lokalen om 17u. Wat neem je zeker mee: Zwembroek, handdoek en 3 euro. We hebben natuurlijk ook nog vervoer nodig om ons tot in Waregem te geraken.

Indien u kan voeren vanaf (13u55) en/of halen (16u45) mag u een berichtje sturen naar de 1 van de nummers onderaan op de maandplanning.

Zondag 26 januari: Olympische Spelen

Nu is het tijd voor het echte werk, na een volle maand getraind te hebben om de beste sportman te worden is het nu tijd om je te bewijzen. Het zijn de Olympische Spelen. Wie van de leeuwkes is het best getraind en zal met de eerste plaats naar huis gaan?

Contact leiders

Hannes Demuynck
hannesd@ksazulte.be
0470 68 49 91

Allin Vanderschueren
allinv@ksazulte.be
0473 33 39 25

Mirco Moerman
mircom@ksazulte.be
0468 21 86 64