Maandplanning leeuwkes

Belangrijke informatie

Februari

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar leeuwkes@ksazulte.be

4 februari: Mister Leeuwke

Na een maand zonder KSA, duiken we er direct weer in door op zoek te gaan naar Mister Leeuwke 2023-2024, die onze KSA zal vertegenwoordigen voor het burgemeesterschap. We zullen allerlei KSA-gerelateerde uitdagingen aangaan en tegen elkaar strijden. Wie zal dit jaar de eer van Mister Leeuwke ontvangen en onze trotse KSA-vertegenwoordiger worden?

11 februari: zwemmen

Het is tijd om te ontspannen. Neem je zwemkleding en 3 euro mee, want we gaan genieten van een welverdiende pauze in het zwembad om alle opgebouwde stress los te laten. Ouders, we zouden jullie willen vragen om de leden en leiding naar De Treffer in Waregem te brengen en te halen. Meer informatie hierover volgt binnenkort in onze WhatsApp-groep.

 

18 februari: ganzenbord

Nu we onze Mister Leeuwke hebben gevonden, staat ons een uitdagend traject te wachten op weg naar het burgemeesterschap en het vergroten van de invloed van de KSA. We zullen dit bereiken door gezamenlijk een uitgebreid ganzenbordspel te spelen met alle leden van de Leeuwkes. Hierdoor willen we ervoor zorgen dat de KSA meer gehoord wordt en succesvol stappen zet in de richting van onze doelen.

25 februari: vriendjesdag

Nu de verkiezingen voor het burgemeesterschap gaande zijn, nodigen we jullie uit om een vriendje mee te nemen naar de KSA, zodat we samen kunnen stemmen en Mister Leeuwke tot burgemeester kunnen maken. Om burgemeester te worden, is het essentieel om een goed gemeentehuis te hebben. Daarom gaan we er een bouwen in het bos. Vervolgens zullen we een levend potje Stratego spelen om de andere kandidaten uit te schakelen.


Contact gegevens Leeuwkes leiding

Kobe Parmentier

 

kobep@ksazulte.be 0487 29 09 78
Louis Demeulemeester

 

louisd@ksazulte.be 0468 40 75 84
Jarre Marryse jarrem@ksazulte.be