Maandplanning leeuwkes

Belangrijke informatie

December – Januari

 Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar leeuwkes@ksazulte.be

Sinterklaas
De Sint is in het land! Aangezien er in de KSA heel wat flinke kindjes zitten, komt de Sint bij KSA Zulte ook eens langs. Elke leeftijdsgroep brengt apart een bezoekje aan de Sint en zijn pieten. Op het einde krijgt elk lid een zakje met picknicken en mandarijnen van de Sint. Zeker komen is dus de boodschap!
Zondag 02 december
Sporthal
Om de 2 maanden organiseren we met de volledige -12 groep een speciale activiteit: de 2-maandelijkse activiteit. Deze keer trekken we naar de sporthal om daar een hele namiddag toffe sporten te spelen. Dit gaat van een hindernissenparcours overbruggen tot balsporten zoals voetbal. Er is dus voor elk wat wil. Belangrijk: we spreken af aan de sprothal van Zulte en niet aan de lokalen (om 14u en de activiteit duurt zoals gewoonlijk tot 17u). Vergeet ook geen sportschoenen en sportkledij aan te doen.
Zondag 09 december
Mister leeuwke
Vandaag zoeken we uit wie zichzelf een jaar lang ‘mister leeuwke’ mag noemen. Aan de hand van allerlei spelletjes en opdrachten kijken we welk leeuwke het best presteert. Uiteraard is er ook een kleine prijs voor de winnaar voorzien, maar wij denken dat de eer belangrijker is.
Zondag 16 december
Kerstfeestje
De tijd van de feestdagen is weer aangebroken, ook met de leeuwkes willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan, daarom organiseren we een kerstfeestje. We spreken af om 17u en het feestje duurt tot 19u. Om er een echt kerstfeestje van te maken gaan we cadeautjes voor elkaar meebrengen, daarom vragen we dat elk lid een cadeautje meeneemt ter waarde van 5 euro.
Zaterdag 22 december
Geen KSA activiteit
Wegens de kerstvakantie, de blok en de feestdagen is er geen KSA.
Zondag 30 december
Movie days
De jeugdraad van Zulte organiseert een filmnamiddag voor de -12 leden van de jeugdbewegingen, deze filmnamiddag gaat door in de Gaston Martenszaal te Zulte. Bijgevolg spreken we daar ook af om 14u. Aangezien de film geen 3u duurt, kunnen jullie uw zoon al ophalen om 16u, opnieuw aan de Gaston Martenszaal. Geen geld meegeven, de KSA betaalt het inkomgeld.
Zondag 06 januari
Proefvergadering
Vandaag zullen de oudste leden van de KSA het beste van zichzelf geven, als toekomstig leider zullen zij een hele KSA-namiddag voorbereiden voor de leeuwkes. Hierbij worden ze natuurlijk geassisteerd door de huidige leiders. Wat het thema van de dag zal zijn blijft nog een verassing.
Zondag 13 januari
Zwemmen
Deze keer gaan we naar het zwembad van Waregem, een hele namiddag lang kunnen de leden hier zwemmen. Normaal laten we alle leeuwkes bandjes dragen, wanneer dit niet meer nodig zou zijn bij uw zoon, gelieve dit dan op voorhand te zeggen (zelf bandjes meegeven mag ook altijd als u dit liever heeft). Voor deze activiteit vragen we een bedrag van 3 euro aan de leden. Indien u zou kunnen voeren (14u lokalen) en/of halen (17u aan het zwembad) gelieve dan een berichtje te sturen naar 0473 33 39 25 (Allin).
Zondag 20 januari
Info volgt nog
Info over deze activiteit volgt nog, maar er zal zeker KSA zijn van 14u tot 17u.
Zondag 27 januari