Inschrijven 2023-2024

Belangrijke informatie

Inschrijven 2023-2024

Beste ouder(s),

Een nieuw KSA jaar staat weer om de hoek en wij willen jullie zoon of zonen erbij!

Inschrijvingen: Graag vragen we tegen ten laatste 29 oktober (voor de verzekering!) in te schrijven.

Inschrijven gebeurt via deze link https://ksa-sint-paulusbond-zulte.stamhoofd.be

Achter in te schrijven via de link moet je nog €40 overstorten naar de KSA rekening met mededeling ‘naam lid + groep’ (BE17 1030 8699 4621) om de inschrijving officieel te maken!

Naast de terugbetaling van de mutualiteit (we sturen in november een attest) kunt u ook beroep doen op het steunfonds van KSA Nationaal. Alle info over dit fonds vindt u via onderstaande link: https://www.ksa.be/steunfonds. Indien u hierop beroep wenst te doen, kan u contact opnemen met Johan De Poorter (volwassen begeleider) via johand@ksazulte.be. Die zal jullie met de nodige privacy verder helpen.

Nog informatie nodig? Neem dan gerust contact op met iemand van onze leiding (website www.ksazulte.be, Facebookpagina KSA Zulte of mail naar info@ksazulte.be of bel naar hoofdleider of Arne op 0472/793766.

De leiding van KSA Zulte


Ben jij een toffe kerel, een stoere jongen, die houdt van een middag ravotten of optrekken met de vrienden? Ofwel graag eens in de bossen speelt of liever de pleinspelen of soms wel eens een speciaal activiteitje, dan is KSA Zulte jouw ding! Kom dus zeker eens naar onze Startdag op zondag 8 oktober aan onze lokalen in De Waalmeers (Waalstraat 188). Het belooft een super namiddag te worden!

Handig om weten: Stel dat je op zondag 8 oktober niet kan, kom dan gerust op een andere zondag eens proberen, dat is geen probleem, normaal is er elke zondag een activiteit (zie maandplanningen op onze website). Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op met iemand van onze leiding (Facebookpagina KSA Zulte of mail naar info@ksazulte.be).