Startdag 2020

Belangrijke informatie

Startdag 2020

Beste ouder(s),

Na overleg met de gemeente en na grondige voorbereidingen ivm het alom gekende virus hebben we besloten de komende zondagen van start te gaan met de KSA. Gelukkig werd slechts één leider positief bevonden, we blijven natuurlijk waakzaam. 😉

We gaan de activiteiten zoveel mogelijk apart per leeftijdsgroep organiseren. Daarbij worden er per bubbel van 50 personen afzonderlijke toiletten voorzien (met dank aan de gemeente). De jeugdverenigingen schakelen trouwens over naar code oranje, meer info op https://www.ksa.be/corona-faq.

Heel wat leden zijn al online ingeschreven. Tof! Graag vragen we tegen ten laatste 26 oktober (voor de verzekering!) in te schrijven. Inschrijven gebeurt het liefst online in deze coronatijden: https://forms.gle/9FvB57ErcT8fUirf6. Als u daarnaast ook het lidgeld heeft betaald (€35 overschrijven naar BE64 0682 4386 0552) is uw kind definitief ingeschreven en dus ook verzekerd.

Naast de terugbetaling van de mutualiteit (we sturen in november een attest) kunt u ook beroep doen op het steunfonds van KSA Nationaal. Alle info over dit fonds vindt u via onderstaande link: https://www.ksa.be/steunfonds. Indien u hierop beroep wenst te doen, kan u contact opnemen met Johan De Poorter (volwassen begeleider) via johand@ksazulte.be. Die zal jullie met de nodige privacy verder helpen.

We gaan ons dus aan de coronamaatregelen houden. Maar we laten ons niet kisten en hebben dus de nodige maatregelen getroffen. Gelieve wel de info heel goed door te nemen voor ieders veiligheid.

Nog informatie nodig? Neem dan gerust contact op met iemand van onze leiding (website www.ksazulte.be, Facebookpagina KSA Zulte of mail naar info@ksazulte.be of bel naar hoofdleider Jelle op 0476/959519.

De leiding van KSA Zulte


Ben jij een toffe kerel, een stoere jongen, die houdt van een middag ravotten of optrekken met de vrienden? Ofwel graag eens in de bossen speelt of liever de pleinspelen of soms wel eens een speciaal activiteitje, dan is KSA Zulte jouw ding! Kom dus zeker eens naar onze Startdag op zondag 11 oktober aan onze lokalen in De Waalmeers (Waalstraat 188). Het belooft een super namiddag te worden!

Handig om weten: Stel dat je op zondag 11 oktober niet kan, kom dan gerust op een andere zondag eens proberen, dat is geen probleem, normaal is er elke zondag een activiteit (zie maandplanningen op onze website). Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op met iemand van onze leiding (Facebookpagina KSA Zulte of mail naar info@ksazulte.be).

Inschrijven gebeurt het liefst online in deze coronatijden klik hier.
De leiding van KSA Zulte

Specifieke coronamaatregelen voor de Startdag.

Omwille van corona zal het dit jaar net iets anders verlopen dan normaal. Lees deze info goed aub!

Het toekomen van de leden zal opgesplitst worden, zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden:
-12 (lagere school) om 14:00
+12 (middelbaar) om 14:15, ook voor hen is een mondmasker verplicht bij het betreden van het domein

Ouders van nieuwe leden zijn eventueel welkom om 13:30 om een extra woordje uitleg te vragen aan de leiding, een berichtje op Facebook of een mailtje mag ook altijd. Leden die te voet of met de fiets komen: kom zoveel mogelijk langs de rode pijlen (=de wegeling in de piste) op het domein.

Er is voor zowel +12 als -12 een apart fietsvak voorzien waar leiding zal staan om uw zoon te helpen met het sluiten van de fiets of de fietshelm vast te hangen. Wij vragen om als ouder liefst niet mee te gaan tot dit fietsvak. Voor de leden die met de auto komen zal er een ‘drive-in’ systeem georganiseerd worden waarbij leden moeten uitstappen op de x en dan kunnen deze leden via de looppiste veilig naar de lokalen stappen. De ouders zullen dus NIET uit de auto mogen stappen en worden gevraagd niet te blijven wachten. 

Het vertrek na de KSA zal ook opgedeeld worden:
-12 om 17:00
+12 om 17:15

Mogen wij dan ook opnieuw vragen aan de ouders die hun zoon met de auto komen ophalen om op de parking aan uw auto te wachten en niet aan de lokalen te wachten. Wij bedanken u alvast voor uw begrip en medewerking! Tot zondag!