Maandplanning Mei

Zondag 6 Mei:
Waterspelletjes! Aangezien we geen Olympisch bad ter beschikking hebben doen we waterspelletjes. Er wordt goed weer uitgegeven en het zou een zonde zijn als we daar niet van profiteren. Best nemen jullie wat reservekleren mee en een handdoek.

Zondag 13 Mei:
Moederdag, zelfs de beste atleten maken wel wat tijd vrij voor hun ouders tussen het trainen door. En wat zij kunnen, kunnen wij ook! Vandaag knutselen we iets in elkaar voor onze lieve mama’s.

Zondag 20 Mei:
De Olympische Spelen gaan vandaag verder. Jullie kennen vast en zeker wel enkele Olympische sporten, maar vandaag nemen we een kijkje naar de minder bekende sporten die ook deel uitmaken van de Olympische Spelen.

Zondag 27 Mei:
Het is de laatste dag van de spelen. Jullie hebben nu al heel wat soorten sporten verkend en kennis gemaakt met de minder bekende. Om af te sluiten zullen de bekendste sporten worden gespeeld. Op het einde van alle spelen worden de punten samengeteld en worden de medailles uitgedeeld!

BELANGRIJK:
Voor kamp sparen we Joyvalle lipjes. Dit kunnen we sparen tot eind mei. Indien u melk van dit merk koopt, mag u deze lipjes gerust binnenbrengen in de KSA! Alvast bedankt.

Contactgegevens:
Brecht Joye: 0499/100116
Gaetan Martens: 0496/307773