Inschrijven 2022-2023

Belangrijke informatie

Inschrijven 2022-2023

Beste ouder(s),

Een nieuw KSA jaar staat weer om de hoek en wij willen jullie zoon of zonen erbij!

Inschrijvingen: Graag vragen we tegen ten laatste 26 oktober (voor de verzekering!) in te schrijven.

Inschrijven gebeurt via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBcG5r-DiaMeEj5ukz_9uG_hwToqd6EpcQHDKVuGnJK4cH0A/viewform .

Achter in te schrijven via de link moet je nog €35 overstorten naar de KSA rekening met mededeling ‘naam lid + groep’ (BE64 0682 4386 0552) om de inschrijving officieel te maken!

Naast de terugbetaling van de mutualiteit (we sturen in november een attest) kunt u ook beroep doen op het steunfonds van KSA Nationaal. Alle info over dit fonds vindt u via onderstaande link: https://www.ksa.be/steunfonds. Indien u hierop beroep wenst te doen, kan u contact opnemen met Johan De Poorter (volwassen begeleider) via johand@ksazulte.be. Die zal jullie met de nodige privacy verder helpen.

Nog informatie nodig? Neem dan gerust contact op met iemand van onze leiding (website www.ksazulte.be, Facebookpagina KSA Zulte of mail naar info@ksazulte.be of bel naar hoofdleider Renzo op 0492/990657 of Arne op 0472/793766.

De leiding van KSA Zulte


Ben jij een toffe kerel, een stoere jongen, die houdt van een middag ravotten of optrekken met de vrienden? Ofwel graag eens in de bossen speelt of liever de pleinspelen of soms wel eens een speciaal activiteitje, dan is KSA Zulte jouw ding! Kom dus zeker eens naar onze Startdag op zondag 9 oktober aan onze lokalen in De Waalmeers (Waalstraat 188). Het belooft een super namiddag te worden!

Handig om weten: Stel dat je op zondag 10 oktober niet kan, kom dan gerust op een andere zondag eens proberen, dat is geen probleem, normaal is er elke zondag een activiteit (zie maandplanningen op onze website). Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op met iemand van onze leiding (Facebookpagina KSA Zulte of mail naar info@ksazulte.be).

Inschrijven gebeurt het liefst online in deze coronatijden klik hier.
De leiding van KSA Zulte

Mogen wij dan ook opnieuw vragen aan de ouders die hun zoon met de auto komen ophalen om op de parking aan uw auto te wachten en niet aan de lokalen te wachten. Wij bedanken u alvast voor uw begrip en medewerking! Tot zondag!