Online koekjesverkoop

Belangrijke informatie

Online koekjesverkoop

Dag leden, ouders en sympathisanten,

Normaal gaan we elk jaar in november van deur tot deur om samen met onze leden koekjes te verkopen voor onze kas te spijzen. Helaas zal dat dit jaar niet kunnen doorgaan. Maar natuurlijk kunnen we wel een online koekjesverkoop organiseren.

En daar bovenop bieden we dit jaar niet enkel de gekende “Boterlukken, Frangipannekes en confituurkes” aan, we hebben nu ook een “Assortiment koffie” in ons gamma! (foto’s te vinden op het evenement en op het bestelformulier). De prijzen zijn zoals elk jaar slechts 6 euro per doos (800 tot 840 gram), dat zijn dus veel koekjes, voor weinig geld!

Hoe kan ik bestellen en hoe zit de verkoop in elkaar?

Je vraagt aan vrienden, familie, buren, kennissen, noem maar op als ze koekjes zouden willen kopen om onze KSA te steunen. Je houdt best zelf een lijst bij met de aantallen en de namen van degenen waar je aan verkocht hebt. Indien je zeker weet dat je bestelling volledig is, kan je deze doorgeven aan ons. Hoe? Dat kun je hieronder lezen. Iedereen kan bestellen door het online formulier in te vullen. Via deze link: https://forms.gle/LAzLUjbvCRvrjaJv7

Nadat je het formulier hebt ingevuld, zul je een bevestigingsmail krijgen met nog eens alle aantallen en de totaalprijs en de afhaalmomenten. Zo kun je ten alle tijde zien wat je besteld hebt 🙂. Indien er iets niet klopt met je bestelling of je wilt je bestelling achteraf wijzigen, dan kan dit door te mailen naar koekjesverkoop@ksazulte.be“.

Stel dat je al een bestelling hebt geplaatst en je zou nog koeken nodig hebben? Geen probleem! Je kunt een tweede, derde, vierde, enz bestelling plaatsen met dezelfde naam. Let wel, je mag je vorige bestelling(en) niet meerekenen. Alle bestellingen op dezelfde naam zullen worden opgeteld.

Bestellen kan tot en met 31 oktober 23u59. De koekjes zijn enkel af te halen aan de KSA-lokalen en op volgende data:
-vrijdag 13 november tussen 19u en 20u.
-zondag 15 november tussen 17u en 17u30.
-vrijdag 20 november tussen 19u en 20u.
-zondag 22 november tussen 17u en 17u30.

Betalen zal bij afhaling gebeuren, dit kan ofwel cash (gepast!) ofwel via de app Payconic by bancontact (QR-code scannen).

Dit jaar zijn er ook prijzen te winnen! Er zal een loting plaatsvinden op 2 november. Uit de 10 beste verkopers zullen er 2 personen geloot worden die een unieke bedrukte trui zullen ontvangen in hun gewenste maat!

Bij verdere vragen, mag u mailen naar “koekjesverkoop@ksazulte.be“of kan u leider Jelle contacteren op 0476959519.