Inschrijvingen kampen

Belangrijke informatie

Inschrijvingen kampen

Beste ouders,

We zijn enorm tevreden dat we op kamp mogen gaan! Om alles veilig te laten verlopen vergt dit een goede organisatie. In het infoboekje staat alles grondig uitgelegd. Zoals jullie zullen zien, zijn er een paar pagina’s bijgekomen in vergelijking met vorige jaren. Gelieve de info rustig en degelijk door te nemen, samen met uw kind(eren). Normaal staat alle info in het boekje. Mocht het zijn dat u nog vragen heeft ivm de coronamaatregelen, aarzel niet ons te contacteren (zie contactgegevens boekje). Er kan gerust ook extra uitleg worden verschaft over de algemene werking van het kamp. Contacteer dan één van de leiders van uw kind, liefst telefonisch of door middel van een videogesprek.

Wat de kostprijs van de kampen betreft, u zal zien dat u zelf de keuze kunt maken om al dan niet iets meer te betalen. Doordat wij alle maatregelen strikt zullen naleven, hebben wij wat extra kosten voor de kampen. Er zijn door het coronavirus al wat inkomsten weggevallen en er komen kosten bij. U bent hier niet toe verplicht zoals u zal kunnen lezen, maar alle steun is zeer welkom.

Extra info klein kamp:

Omwille van de coronamaatregelen is de datum één dag opgeschoven: 22 – 28 augustus (zaterdag tot en met vrijdag). Doordat alle leiding ook op groot kamp meegaat moesten wij een buffer van 7 dagen inbouwen tussen de twee kampen. Dit komt de veiligheid van onze leden, leiding en kookouders ten goede.

Om alles veilig te laten verlopen vergt ons kamp een goede organisatie. Als we met minder dan 50 mensen zullen zijn hoeven we slechts één bubbel te maken. Overschrijden we dit aantal dan zal de groep worden opgesplitst in 2 bubbels. Gelukkig leent de kampplaats zich redelijk gemakkelijk tot een eventuele opsplitsing. Er bevinden zich daar  immers twee losstaande gebouwen, geschikt voor telkens één bubbel. We beschikken ook over enorm veel ruimte om buiten te spelen. Neem gerust een kijkje op de website van onze kamplocatie: www.centrumdehoevebokrijk.be

Inschrijven:

Inschrijven voor groot kamp kan tot en met 4 juli. Dit is de link tot de online inschrijving: https://forms.gle/3UKAX9efjgNqnUbj6

Inschrijven voor klein kamp kan tot en met 17 juli. Dit is de link tot de online inschrijving: https://forms.gle/dp7L4ym4bc5j8uN3A

Stevige KSA-groeten,
Leiding KSA Zulte