Startdag 13 oktober

Belangrijke informatie

Startdag 13 oktober

U heeft misschien al van ons gehoord, maar toch even kort voorstellen. Wij zijn KSA Zulte, een jeugdbeweging voor alle jongens van 6 tot 18 jaar in Zulte (en omstreken voor vriendjes die eventueel ook willen meekomen). Wij zorgen voor een fantastische spelnamiddag elke zondag van 14h tot 17h. Dit elk bij zijn leeftijdscategorie, zo zijn er de Leeuwkes, de Piepjongknapen , de Jongknapen , de Knapen , de Jonghernieuwers en de Hernieuwers.

De activiteiten worden natuurlijk voorbereid en in goede banen geleid door een gemotiveerd leidersteam dat er ook elke zondag keihard voor gaat. U heeft ze waarschijnlijk al eens zien rijden door Zulte met hun blauwe hemden. Het zijn allemaal jongens die zelf jaren lid zijn geweest en die dan na de nodige oefening ook leider zijn geworden. Ze dragen KSA in het hart en gaan er de volle 100% voor.

Ben jij een toffe kerel, een stoere jongen, die houdt van een middag ravotten of optrekken met de vrienden? Ofwel graag eens in de bossen speelt of liever de pleinspelen of soms wel eens een speciaal activiteitje, dan is KSA Zulte jouw ding!

Kom dus zeker eens naar onze Startdag op zondag 13 oktober van 14h tot 17h aan onze lokalen in De Waalmeers (Waalstraat 188). Het belooft een supernamiddag te worden!

Handig om weten: Stel dat je op zondag 13 oktober niet kan, kom dan gerust op een andere zondag eens proberen, dat is geen probleem, normaal is er elke zondag een activiteit.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op met iemand van onze leiding op 0476 95 95 19, bezoek onze website www.ksazulte.be of mail gerust naar leiding@ksazulte.be.

TOT ZONDAG 13 OKTOBER!
De leiding van KSA ZULTE